Het Nieuwe Seizoen is Begonnen: Welkom Terug bij Scouting De Bison!

Het Nieuwe Seizoen is Begonnen: Welkom Terug bij Scouting De Bison!

Startdag Leiding: Klaar voor een Nieuw Scoutingseizoen!

Afgelopen weekend stond in het teken van voorbereidingen, plannen en teamwerk tijdens de startdag voor de leiding van Scouting De Bison. Voordat het nieuwe seizoen officieel van start gaat voor de scouts, hebben wij als leiding de koppen bij elkaar gestoken om alles tot in de puntjes voor te bereiden.

De dag begon met een inspirerende sessie waarin we terugblikten op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en bespraken wat we dit seizoen willen bereiken. Vervolgens hebben we de activiteitenkalender doorgenomen en nieuwe ideeën verzameld voor uitdagende en leuke programma’s. Van spannende hikes tot creatieve knopenwedstrijden en avontuurlijke overnachtingen in de natuur – dit seizoen gaat er weer eentje worden om niet te vergeten!

Naast het plannen van activiteiten hebben we ook aandacht besteed aan het versterken van onze eigen vaardigheden als leiding. We hebben van verschillende onderwerpen kennis gedeeld, waaronder leiderschapsvaardigheden en hoe we nieuwe leden het beste kunnen verwelkomen. Samen hebben we ook een aantal spellen uitgeprobeerd die we later met de scouts gaan doen – altijd leuk om zelf even in de huid van de deelnemers te kruipen!

Na een dag vol plannen en voorbereiden was het tijd om te ontspannen. In de avond hebben we als leiding genoten van een gezellige activiteit en een borrel. Het was een mooie gelegenheid om bij te praten, ervaringen te delen, en samen te lachen. Deze ontspannen sfeer heeft ons nog meer energie gegeven om met volle kracht het nieuwe seizoen te starten.

We zijn enthousiast en goed voorbereid om het nieuwe seizoen te beginnen. Het belooft een jaar vol groei, uitdaging en plezier te worden voor zowel de scouts als de leiding.

We kijken ernaar uit om alle scouts (en ouders) binnenkort weer te verwelkomen bij de eerste opkomst van het seizoen. Tot dan!

Heb jij ideeën voor wat je dit seizoen graag zou willen doen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *